Ajatuksia ja runoja

8. kesä, 2013
www.facebook.com

Olen kerännyt runojani omalle sivustolleen Facebookiin. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan.

13. marras, 2012
Kiihtyvällä vauhdilla olemme menossa kohti uutta maailmaamme ja mitä lähemmäksi tulemme 21.12.2012 sitä enemmän nousee mediassa sekä täällä netissä että muissa keskustelukanavilla esiin uhkakuvia ja pelkoa herättäviä ennustuksia....
Älkäämme lähtekö mukaan niihin luomaan lisää pelkoa maailmaan, sillä juurikin pelko on saanut planeettamme tähän tilaan missä se nyt on.

Tuhoenergia on pelkoenergiaa ja se kuuluu menneisyyteemme...ei tulevaisuuteemme. Me olemme vihdoinkin heräämässä tietoisuuteen ja ymmärrykseen siitä mitä tarkoittaa olla kanssaluoja. Sillä sitä me olemme, jokainen ja on korkea aika että otamme luomisestamme vastuun itsellemme, emmekä enää esitä olosuhteiden heittelemää uhria joka ei kykene tekemään tilanteelleen yhtään mitään. Se on harhaa... sillä me kykenemme paljon suurempiin ja ihmeellisempiin tekoihin ja ennen kaikkea valintoihin kuin uskommekaan.

Se että valitsee kaikessa kaaoksessakin uskoa edelleen Rakkauteen, rauhaan, harmoniaan ja Valon voitoon... hyvyyden voittoon pahuudesta... EI ole uhkien kieltämistä, tai sokeutta todellisuudelle... se on rohkeutta elää totuudessa sellaisena kuin sen tuntee ja osallistua paremman, positiivisen tulevaisuutemme rakentamiseen.

Miksi jäisimme suremaan sortuneen harhan raunioille kun meillä on tilaisuus luoda uusi loistava tulevaisuus ... ja tuoda Rakkaus tähän hetkeen joka on NYT!
24. loka, 2012

Niin kauan kun ihminen etsii hyväksyntää, arvostusta ja rakkautta itsensä ulkopuolelta hänen täytyy olla valmis luopumaan miltei kaikesta ja olla valmis tekemään miltei mitä vain saadakseen mitä hän etsii. Vaan kuinka usein hän luopuukaan totuudesta saavuttaakseen illuusion, harhan?

 

Ei ole tärkeää kuka uskomme olevamme tai kuka muut ajattelevat meidän olevan.... kaikki on yksinkertaisesti vain olemista se kuka olemme,  ei yrittää olla joku joka kerran olimme, tai tulemme olemaan... Ei, vaan OLLA juuri NYT.

 

Oleminen on olla nöyrä ja hyväksyä, sallia itsemme olla se kuka todella olemme...riittävän hyvä jokaisena elämämme sekuntina... ja se on ikuisesti !

 

Tämä merkitsee sallimista itselleen olla riittävä, ja sitä että kaikkea on riittävästi juuri nyt, jokaisena nyt hetkenä. Ei enää yrittää olla tai tehdä enemmän kuin mihin on voimia juuri tässä ja nyt.

On sallittua kulkea oikopolkua jos ei jaksa ottaa pitempää tietä. On sallittua mennä yli siitä mistä aita on matalin kun voimat eivät riitä korkeamman muurin yli kipuamiseen.

Ei ole mitään väärää siinä että tekee elämästään hieman helpompaa aina kun siihen on tilaisuus. Monet meistä edelleen uskovat ja meille on opetettu että elämä taistelua ja kovaa työtä. Tämä on tietenkin totta jos valitsemme niin, mutta on

tie ulos tästä. Se on sisällyttää rakkaus kaikkeen mitä olemme ja teemme.

Murehtiminen, kamppailu, taistelu olosuhteita vastaan... edes taistelun voittaminen... ei tee meistä jalompia.

Jalous syntyy rakkaudesta, myötätunnosta ja suvaitsevaisuudesta...ystävällisyydestä.

 

Eli hetkessä eläminen, oleminen on  sitä että hyväksymme itsemme sellaisena kuin olemme.... ei sellaisena kuin olimme tai tulemme olemaan. Mitä me olimme, oli hyvä silloin... mitä me tulemme olemaan on hyvä sitten... mutta kaikesta tärkeintä on että olemme hyvä juuri tässä ja nyt.

24. loka, 2012

Suurin muutos tapahtuu aina muuttumalla itse.... lähtemällä liikkeelle, ottamalla se ensimmäinen askel vielä tuntemattomaan, luottamalla että tyhjyyteen ilmestyy jalan alle polku... ja niin tapahtuu, joka kerta.

Usko, luota, heittäydy ! Ole joka hetki läsnä omassa Itsessäsi, muista jos et itse täytä Itseäsi niin joku muu tekee sen puolestasi mutta omilla jutuillaan.

Tuhkasta on vain yksi tie pois.... vaikka tulen läpi ylös taivaalle !  Levitä siipesi ja lennä !