13. marras, 2012

Älkää peljätkö

Kiihtyvällä vauhdilla olemme menossa kohti uutta maailmaamme ja mitä lähemmäksi tulemme 21.12.2012 sitä enemmän nousee mediassa sekä täällä netissä että muissa keskustelukanavilla esiin uhkakuvia ja pelkoa herättäviä ennustuksia....
Älkäämme lähtekö mukaan niihin luomaan lisää pelkoa maailmaan, sillä juurikin pelko on saanut planeettamme tähän tilaan missä se nyt on.

Tuhoenergia on pelkoenergiaa ja se kuuluu menneisyyteemme...ei tulevaisuuteemme. Me olemme vihdoinkin heräämässä tietoisuuteen ja ymmärrykseen siitä mitä tarkoittaa olla kanssaluoja. Sillä sitä me olemme, jokainen ja on korkea aika että otamme luomisestamme vastuun itsellemme, emmekä enää esitä olosuhteiden heittelemää uhria joka ei kykene tekemään tilanteelleen yhtään mitään. Se on harhaa... sillä me kykenemme paljon suurempiin ja ihmeellisempiin tekoihin ja ennen kaikkea valintoihin kuin uskommekaan.

Se että valitsee kaikessa kaaoksessakin uskoa edelleen Rakkauteen, rauhaan, harmoniaan ja Valon voitoon... hyvyyden voittoon pahuudesta... EI ole uhkien kieltämistä, tai sokeutta todellisuudelle... se on rohkeutta elää totuudessa sellaisena kuin sen tuntee ja osallistua paremman, positiivisen tulevaisuutemme rakentamiseen.

Miksi jäisimme suremaan sortuneen harhan raunioille kun meillä on tilaisuus luoda uusi loistava tulevaisuus ... ja tuoda Rakkaus tähän hetkeen joka on NYT!