13. kesä, 2013

Mietteitä nivelreumadiagnoosin jälkeen

Tähän päivään heräsin miettien sitä miten tämä uusi tilanteeni tulee vaikuttamaan elämääni ja yhtäkkiä tajusin erään asian, ja hyvin olennaisen asian mihin nivelreuma tulee vaikuttamaan.... siis se tulee vaikuttamaan KENKIIN!!!!!!!!

Kyllä, Kengät ovat yksi elämän olennaisista ja tärkeimmistä asioista ! Äläkä nyt vaan sano että turhuutta ja turhamaisuutta.... Ei nimittäin ole !
Ajattelepa niitä hetkiä kun sinulla on ollut jalassasi epämukavat, epäsopivat kengät ja sitten niitä hetkiä kun olet saanut nauttia ihanista, sopivista, mukavista kengistä.
No myönnettäköön että elämäni aikana olen aika monesti sortunut enemmänkin niinhin ihaniin kuin mukaviin kenkiin, mutta entäs sitten... olen nauttinut joka hetkestä korkeissa koroissani, jumalattarena.

Nyt siis mietin mitä tehdä kaikilla niillä ihanilla kengilläni? Enää en nimittäin keinu kaduilla eteenpäin korkeissa koroissa, vaan on hankittava järkeviä, korottomia ja tarpeeksi tilavia kenkiä jotta voin yleensäkin kaduille lähteä kävelemään... tai no juuri nyt se käveleminenkin muistuttaa enemmänkin vaappumista.
Palataanpa ongelmaani.... mitä teen nyt kaikilla pareilla ihanaakin ihanampia KENKIÄ?

Laittaako myyntiin nettihuutokauppaan/nettikirppikselle? Lahjoittaako kanssasisarille, jumalattarille? Pakkohan ne on saada liikkeelle taas tuolta komeroiden alahyllyiltä ja säilytyslaatikoistaan !!
Pitää siis ottaa ne esiin ja valokuvata jokainen upea pari... ja hei naiset, siellä on mageita uniikkikappaleitakin..tai siis uniikkipareja joita ei saa mistään kaupasta... enää. Valokuvat täytyy sitten laittaa esille tänne nettiin että muutkin voivat ihailla kokoelmaani...haaveilla ja himoitakin.
Sitten se vaikein juttu, miten hinnoitella aarteita? Ottaako vastaan tarjouksia vai määritelläkö itse ihanuuksien arvo ? Laittaako esille täsmähinta vai tinkimisvaraa ?

Hmm.... uskokaa tai älkää, tämä ei oikeasti ole helppoa !

Ja entä sitten kun tai jos kaikki ihanuuteni löytävät uuden nautiskelijan ja ihailijan...
miten minun sitten käy? Löydänkö matalakorkoisia, järkeviä ja Mielettömän Ihania uusia aarteita? Mistä minä niitä löydän?

Voi, voi... olisimpa rikkaampi..tai siis edes rikas.... niin teettäisin jokaisen Kenkäparini ja antaisin maailmankuulujen suunnittelijoiden suunnitella minulle sopivia Jumalaisia Kenkiä.... sanoisin vain: "Rahasta se ei ole kiinni."


Tässä viimeisin hankintani, rakastuneena ensivilkaukselta ostin kympillä nämä ihan uudet Ihanuudet... Katselkaa ja nauttikaa....
Anteeksi kyyneleeni, elämässä vain on asioita jotka liikuttavat sydäntäni suuresti...
kuten.... KENGÄT !!!